DEL 2

PROGRAM

Aviators Pilot Program är din mest effektiva väg till att bli en flygbolagspilot, med ett snabbt spår till våra värdflygbolag.

Få den bästa utbildningen i det bästa flygplanet och bli flygbolagspilot på högsta kvalitetsnivå. 
Under och efter din utbildning, våra värdflygbolag är redo att ge dig en praktikplats, detta är vad vi kallar ett snabbspår!

FORTSÄTT TILL STEG 3

KURSPROGRAM

Vår integrerade ATP-kurs är utformad för att erbjuda högnivåutbildning till studenter som vill bli professionella piloter på bara ett år. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att börja denna kurs. Med hjälp av toppmodern utrustning och flygplan kommer Superior Air att tillhandahålla utbildning på högsta nivå för att främja din kommande flygkarriär.

Syftet med den integrerade kursen ATP(A) är att utbilda piloter till kompetensnivå som krävs för att de ska kunna operera som biträdande pilot på flerpilotsflygplan med flera motorer i kommersiell flygtransport och för att erhålla CPL (A) med ATPL Theory Credit, MEP(LAND) och IR/SP/ME.

Efter framgångsrikt slutförande av ATP Integrated Course kommer du att inneha en Frozen ATPL(A) med ATPL Theory credit, SEP (land) & IR/SP/SE, MEP (land) & IR/SP/ME, samt PBN, UPRT och MCC-kursen tillsammans med en JOC.
Praktikplatser genomförs hos våra värdflygbolagspartners och genomförs under en 5-månadersperiod. Detta genomförs i Skandinavien. Det betyder att när du är klar med din utbildning kommer du att veta allt du behöver och att du har fått all utbildning som krävs för att börja din karriär som kommersiell pilot.

IMG_20210618_123259

FLYGPLANS-
FLOTTA

Vi använder helt nya moderna flygplan för vår träning. För den första delen av din träning använder vi Tecnam P2008JC MkII (helt ny, modell 2018).
För den senare delen av din utbildning använder vi Cessna C172 och Tecnam P2006T flermotoriga flygplan.

PRAKTIK

Aviators Pilot Program ger ett snabbt spår till flygbolagen. Hos våra värdflygbolag får våra studenter en praktisk erfarenhet som förbereder våra elever för att bli framtidens kaptener.

En väl genomförd praktikplats kan öppna flera möjligheter för dig efter din utbildning.
Praktiktiden är 5 månader och kan placeras var som helst i Europa hos ett av våra värdflygbolag.

Skandinaviens billigaste flygskola

TOTALKOSTNAD: 72.499 EUR

TOTALKOSTNAD:
72.499 EUR

Till hänsyn av att priser på fossila bränslen har ökat i europa, har priset för utbildningen korrigerats.

Vi anser att så många som möjligt ska ha möjlighet att bli piloter. Det är därför vi är Skandinaviens billigaste flygskola, men med högsta kvalitet och verktygen som hjälper dig att uppnå dina drömmar.

  • Allt Teoretisk Kunskap Instruktion Utbildningsmaterial samt en väska, en plotter, en CRP-5, en Jeppesen luftvägsmanual, en knee-board etc.
  • Flygplansmanualer
  • Alla skatter
  • Aviators-licensen för VRPilot med alla Superior Air-checklistor och SOP.
  • Kostnad för att utfärda ett Hellenic EASA Medical Certificate (Klass 1)
  • HCAA-hanteringskostnad under nattflyg på Korfu, Rhodos eller Heraklion.
  • Boendeavgifter och landnings- och boendeavgifter utanför basen (ex. Nattflyg utanför basen)
  • Tentamensavgifter
  • Startpaket (inkluderar uniform, headset och VR-headset)

Utbildningen är behörig till CSN. CSN kommer att kunna erbjuda ytterligare lån mot studieavgiften, som varierar beroende på dina tidigare eventuella studier. En uppskattning är att CSN kan täcka upp till 350 000 kr.

Dessutom får du CSN-bidrag & lån under hela din studietid. Kontakta oss direkt för att få veta mer.

Aviators Pilot Program är berättigat till studiestöd och godkänt av CSN.

LEVA I ATEN

Den mest vibrerande staden i Europa, med oändliga möjligheter till ett fantastiskt studentliv.
Aviators och Superior hjälper dig att hitta det bästa boendet som passar dig.

0 M
Invånare

En historisk stad

Middag med utsikt över Akropolis eller studera på det historiska området Plaka.

0
Öar

Välj vart du vill flyga

Navigera genom de grekiska öarna från ovan.

ALEXANDER CHIBOUT, CEO AVIATORS

Efter att ha varit aktiv i flera år inom pilotutbildningen har jag sett hur kvantiteten har passerat kvalitet i utbildningen. Därför är vi på Aviators mycket nöjda med att erbjuda marknadens bästa pilotutbildning till absolut lägsta pris. Att bli pilot ska inte handla om pengar, det ska handla om drivkraft och passion för yrket.

Efter att ha varit aktiv i flera år inom pilotutbildningen har jag sett hur kvantiteten har passerat kvalitet i utbildningen.

Därför är vi på Aviators mycket nöjda med att erbjuda marknadens bästa pilotutbildning till det absolut lägsta priset.

Att bli pilot ska inte handla om pengar, det ska handla om drivkraft och passion för yrket.

VANLIGA FRÅGOR
& SVAR

Ja, allt du behöver för att utfärda ett EASA-flygbesättningscertifikat ingår i programmet. Men vi inkluderar även ytterligare kurser för att verkligen leverera de bästa piloterna på marknaden.

Ja, programmet är integrerat vilket innebär en heltidsstudie i våra lokaler där nödvändiga arbetsuppgifter kommer att ske. Programmet har inget skoluppehåll.

De 19 månaderna av flygning och teoretisk utbildning kommer att genomföras i Aten, Grekland. De sista veckorna av de 19 månaderna kommer att vara i Berlin, där du kommer att göra ditt MCC+JOC på Boeing 737-flygplanet på Lufthansas träningsanläggningar. Efter det kommer du att vara baserad där ditt värdflygbolag behöver dig för praktikplatsen. Vi ska självklart försöka ha bästa möjliga framförhållning.

Praktiken kommer att ge dig enorm verklig erfarenhet inom flygbranschen. Att assistera en utbildningsavdelning hos ett flygbolag eller för att få erfarenhet av verksamheten från flygoperationsavdelningen. Målet med praktiken är att du ska visa bra flygmannaskap och lära dig mer än någon teoribok kan ge. Alla våra partnerskap ser praktiken som ett bra sätt att rekrytera framtida piloter.

Du kommer att vara en del av Aviators community, våra rekryterare kommer att ha verifierat dig från dina utbildningsregister och hjälpa dig att hitta ditt drömjobb. Våra simulatorer och annan träningsutrustning såsom våra VR-headset kommer att stå till ditt förfogande för att hålla dig uppdaterad under den processen.

Att flyga i Grekland skapar oändliga möjligheter för oss att flyga i det bästa klimatet, med nästan soliga dagar året runt. Vi utbildar kommersiella piloter som kommer att flyga till destinationer utomlands i framtiden, så vi gör samma sak under utbildningen för att ge dig den verkliga upplevelsen. Pilotträning har aldrig varit så roligt förut med destinationer som Skiathos, Naxos, Korfu, Zakynthos & Chania!

Airplane Pilot

TA NÄSTA STEG

Aviators Pilot Program är din mest effektiva väg till att bli flygbolagspilot, med ett snabbt spår till alla våra värdflygbolag.

Få den bästa utbildningen i det bästa flygplanet, med flest kvalifikationer och bli flygbolagspilot på den snabbaste tidslinjen.

Under och efter din utbildning är våra värdflygbolag redo att ge dig en praktikplats, detta är vad vi kallar ett snabbspår!

FORTSÄTT TILL PRAKTIK & JOBB