VI UTBILDAR FRAMTIDENS PILOTER

VI UTBILDAR
FRAMTIDENS PILOTER

Aviators Pilot Program är din mest effektiva väg till att bli en flygbolagspilot, med en snabb karriär till våra värdflygbolag.

Få den bästa utbildningen i de bästa flygplanen och bli en pilot av högsta kvalitetsnivå.
Under och efter din utbildning är våra värdflygbolag redo att ge dig en praktikplats, detta är vad vi kallar för Fast Track!

Aviators Pilot Program är din mest effektiva väg till att bli en flygbolagspilot, med en snabb karriär till våra värdflygbolag.

Få den bästa utbildningen i de bästa flygplanen och bli en pilot av högsta kvalitetsnivå.
Under och efter din utbildning är våra värdflygbolag redo att ge dig en praktikplats, detta är vad vi kallar för Fast Track!

Antagning

Vi ställer höga krav på våra elever, därför har vi också en annan antagning jämfört med andra skolor. Läs mer under antagning och våra förhandskrav.

Utbildning

Som elev på Aviators pilotprogram ska din utbildning stå i fokus, så vi ger dig extra verktyg för att du ska kunna nå din fulla potential.

Praktik & Jobb

Efter avslutad utbildning genomför du en 5-månaders praktik hos våra värdflygbolag. En praktikplats som ger dig ett nätverk och mer kompetens än någon annan skola kan erbjuda.

Mentorskap

Under hela utbildningen har du en mentor som finns där för dig. Vi tror på ett nära samarbete mellan flygpiloter och våra elever.

Ett samarbete med våran partner

INTRODUKTION

'' Efter att ha varit aktiv i flera år inom pilotutbildningen har jag sett hur kvantiteten har passerat kvalitet i utbildningen. Därför är vi på Aviators mycket nöjda med att erbjuda marknadens bästa pilotutbildning till absolut lägsta pris.

Att bli pilot ska inte handla om pengar, det ska handla om drivkraft och passion för yrket. ''

ALEXANDER CHIBOUT, CEO AVIATORS

Joyous pilot and a co-pilot looking out of the cockpit

Vi utbildar
framtidens piloter

När du väljer att bli en del av Aviators Pilot Program väljer du inte bara en utbildning. Du väljer en upplevelse för livet, ett stort äventyr som du aldrig kommer att glömma.

Utbildningen bedrivs i Aten, Grekland. Med ett bra klimat året runt är det standard för oss att börja dagen med ett dopp i Medelhavet innan ditt kommande flyg till några av Greklands många öar.

Dedikerat mentorskap &
coaching program

Vårt team av erfarna instruktörer har som främsta mål att ge dig de bästa förutsättningarna i varje del av din träning. Det är därför vi har inkluderat en mentor som alltid finns där för dig.

Därför behöver du inte veta något om flygbranschen innan du börjar hos oss.

Tillsammans gör vi dig redo för framtiden!

Vi vill att du ska bli
den bästa av de bästa

När du blir antagen till vårt program bör du drivas av framgång, lagarbete och hårt arbete. På Aviators och Superior kommer vi att ge dig de rätta verktygen för att lyckas.

Vi tror på våra elever och vi kommer alltid att göra det lilla extra för dem. Tillsammans formar vi flygets framtid.

UPPKOMMANDE UTBILDNINGAR

Observera att det finns ett begränsat antal platser tillgängliga i programmet och att vi granskar kandidater kontinuerligt

APP 23-1
April 2022

Aviators Pilot Program: Class 23-1

APP 23-2 Sep 2023

Aviators Pilot Program: Class 23-2

dark-geometric-black-abstract-background-elegent-design-pattern-free-vector

SNABB-MENY

Skandinaviens billigaste flygskola

TOTALKOSTNAD: 72.499 EUR

TOTALKOSTNAD:
72.499 EUR

Till hänsyn av att priser på fossila bränslen har ökat i europa, har priset för utbildningen korrigerats.

Vi anser att så många som möjligt ska ha möjlighet att bli piloter. Det är därför vi är Skandinaviens billigaste flygskola, men med högsta kvalitet och verktygen som hjälper dig att uppnå dina drömmar.

  • Allt Teoretisk Kunskap Instruktion Utbildningsmaterial samt en väska, en plotter, en CRP-5, en Jeppesen luftvägsmanual, en knee-board etc.
  • Flygplansmanualer
  • Alla skatter
  • Kostnad för att utfärda ett Hellenic EASA Medical Certificate (Klass 1)
  • HCAA-hanteringskostnad under nattflyg på Korfu, Rhodos eller Heraklion.
  • Boendeavgifter och landnings- och boendeavgifter utanför basen (ex. Nattflyg utanför basen)
  • Tentamensavgifter
  • Startpaket (inkluderar uniform, headset och VR-headset)

Utbildningen är behörig till CSN. CSN kommer att kunna erbjuda ytterligare lån mot studieavgiften, som varierar beroende på dina tidigare eventuella studier. En uppskattning är att CSN kan täcka upp till 410 000 kr.

Dessutom får du CSN-bidrag & lån under hela din studietid. Kontakta oss direkt för att få veta mer.

Aviators Pilot Program är berättigat till studiestöd och godkänt av CSN.

Aviators Pilot Program är berättigat till studiestöd och godkänt av CSN.

Vad säger folk om vårt mentorskap?

Teamet bakom Aviators ser varje individs behov och strävar alltid efter att skräddarsy sitt mentorskap så att det passar varje unik person som får förmånen att ha dem som coach.

De skapar en djup och personlig relation med alla de lärare och ägnar sig extraordinärt åt varje enskilt fall. Aviators VD framhåller och berömmer dina styrkor som stärker självförtroendet och skapar självförtroende för en själv, och samtidigt tillför konstruktiva och kreativa lösningar på ens svagheter.

Hans mentorskap har väglett och format mig till den pilot jag är idag och han har varit en stöttepelare under hela resan.

Teamet bakom Aviators var alltid där och stöttade mig som student. Med att coacha mig till att nå bästa möjliga resultat för mina studier. Med en unik mentorsroll gjorde Alex, VD för Aviators, även min pilotutbildning rolig och något jag alltid kommer att ha med mig i min karriär som kommersiell pilot.

TA NÄSTA STEG

Vi har en samlad erfarenhet av att testa flera tusen kandidater som vill bli framtida piloter. Att bli accepterad och utvald att vara en del av Aviators Pilot Program är inte givet.

Vi utgår från rigorösa tester som är utvecklade av psykologer och branschfolk. Detta för att se om du klarar av den tuffa utbildningen och om du blir anställningsbar i slutskedet av utbildningen.

Caring stewardess offering some hot beverage to the pilot