DEL 1

ANTAGNING

Aviators Pilot Program är din mest effektiva väg till att bli en flygbolagspilot, med ett snabbt spår till våra värdflygbolag.

Få den bästa utbildningen i det bästa flygplanet och bli flygbolagspilot på högsta kvalitetsnivå.
Under och efter din utbildning är våra värdflygbolag redo att ge dig en praktikplats, detta är vad vi kallar för Fast Track!

Fortsätt till steg 2

Urvalsprocessen

Vi har en samlad erfarenhet av att testa flera tusen kandidater som vill bli framtida piloter. Att bli accepterad och utvald att vara en del av Aviators Pilot Program är inte givet.

Vi utgår från rigorösa tester som är utvecklade av psykologer och branschfolk. Detta för att se om du klarar av den tuffa utbildningen och om du blir anställningsbar i slutskedet av utbildningen.

KRAV FÖRE INTRÄDE

Vi ställer höga krav på våra studenter, därför vill vi se följande krav uppfyllda innan du skickar in din ansökan.

Minimikrav:

I händelse av särskilda undantag, vänligen kontakta oss direkt.​

VANLIGA FRÅGOR
& SVAR

Själva urvalsprocessen är inte till för att testa dina nuvarande kunskaper inom flyg. Men att testa din förmåga att ta till sig information och omvandla den till kunskap. Vi samarbetar med ett flertal flygbolag och har anpassat vårt urval för att möta flygbolagens krav utifrån personlighetsdrag.

Aviators ansvarar för programmet med mentorskap och praktik, medan Superior Air ansvarar som europeiskt godkänd ATO, flygskola.

Det går inte att förbereda sig inför proven.

Betyg visar att man kan ta in information och omvandla den till kunskap. Men våra tester är också utformade för att fånga denna kunskap.
Vi värdesätter mer din personlighet och din förmåga att samarbeta och kommunicera.

Självklart kan du ansöka igen, kontakta oss för feedback efter dina prov.

Vi tror att flygskolor idag tar in vem som helst, vilket leder till piloter som då inte kan hantera flygbolagens eget urval. Vi utbildar kommersiella piloter och vårt mål är alltid att våra piloter ska ha en framgångsrik karriär. Därför tror vi att vi är skyldiga att vara ärliga innan våra elever gör en stor ansträngning för att genomföra denna resa.

Young pilot

TA NÄSTA STEG

Aviators Pilot Program är din mest effektiva väg till att bli en flygbolagspilot, med ett snabbt spår till våra värdflygbolag.

Få den bästa utbildningen i det bästa flygplanet, med flest kvalifikationer och bli flygbolagspilot på den snabbaste tidslinjen.

Under och efter din utbildning är våra värdflygbolag redo att ge dig en praktikplats, detta är vad vi kallar ett snabbspår!

FORTSÄTT TILL PROGRAM