TA NÄSTA STEG

BÖRJA DIN RESA

Aviators Pilot Program är din mest effektiva väg till att bli en flygbolagspilot, med ett snabbt spår till våra värdflygbolag.

Få den bästa utbildningen i det bästa flygplanet och bli flygbolagspilot på högsta kvalitetsnivå.

We place high demands on our students, therefore we want to see the following requirements met before you submit your application. In case of special exceptions, please contact us directly.

Skicka din ansökan

För att framgångsrikt genomföra utbildningsprogrammet krävs mycket engagemang och hårt arbete. God kommunikationsförmåga och stor analytisk förmåga är viktiga egenskaper.

Innan vi antas som student vid Aviators Pilot Program måste vi bedöma dina färdigheter genom olika tester.

Vi utvärderar även om du är rätt person och har rätt inställning för att klara de hårda studierna och senare klara bedömningen hos flygbolagen.

För att framgångsrikt genomföra utbildningsprogrammet krävs mycket engagemang och hårt arbete. God kommunikationsförmåga och stor analytisk förmåga är viktiga egenskaper.

Innan vi antas som student vid Aviators Pilot Program måste vi bedöma dina färdigheter genom olika tester.

Vi utvärderar även om du är rätt person och har rätt inställning för att klara de hårda studierna och senare klara bedömningen hos flygbolagen.

Email Adress

pilotprogram@aviators.se

Ring oss

+46 708 46 06 11

Email Adress

alexander@aviators.se

Ring oss

+46 708 46 06 11

Antagning

Vi ställer höga krav på våra elever, därför har vi också en annan antagning jämfört med andra skolor. Läs mer under antagning och våra förhandskrav.

Utbildning

Som elev på Aviators pilotprogram ska din utbildning stå i fokus, så vi ger dig extra verktyg för att du ska kunna nå din fulla potential.

Praktik & Jobb

Efter avslutad utbildning genomför du en 5-månaders praktik hos vår värd flygbolag. En praktikplats som ger dig ett nätverk och mer kompetens än någon annan skola kan erbjuda.

Mentorskap

Under hela utbildningen har du en mentor som finns där för dig. Vi tror på ett nära samarbete mellan flygbolagspiloter och våra elever.

Bli utbildad av
de bästa i europa

Superior Air ligger i soliga Aten, Grekland, och är en licensierad flygutbildningsakademi (A.T.O.) enligt EASA:s bestämmelser som uppfyller de högsta standarder som fastställts av de europeiska myndigheterna.

Med instruktörer som har passionen att undervisa.

program översikt

Programmet är upp till 24 månader.
Vad du får:
- 227 praktiska flygtimmar (IR/CPL/ME/SE)
- 720 timmars markteori (ATPL)
- 30 timmars MCC + JOC på B737
- 5 månaders praktik hos ett flygbolag

'' Efter att ha varit aktiv i flera år inom pilotutbildningen har jag sett hur kvantiteten har passerat kvalitet i utbildningen. Därför är vi på Aviators mycket nöjda med att erbjuda marknadens bästa pilotutbildning till absolut lägsta pris.

Att bli pilot ska inte handla om pengar, det ska handla om drivkraft och passion för yrket. ''

ALEXANDER CHIBOUT, CEO AVIATORS

Vanliga frågor
& svar

Vi anser att så många som möjligt ska ha möjlighet att bli piloter. Det är därför vi är Skandinaviens billigaste flygskola, men med högsta kvalitet och verktygen som hjälper dig att uppnå dina drömmar.

Kostnaden hos Aviators är 69 500 Euro och baseras på en integrerad kurs. Vilket innebär från noll erfarenhet till en kommersiell pilot.

Aviators ansvarar för programmet med mentorskap och praktik, medan Superior Air ansvarar som europeiskt godkänd ATO, flygskola.

Du kommer att vara en del av Aviators community, våra rekryterare kommer att ha verifierat dig från dina utbildningsregister och hjälpa dig att hitta ditt drömjobb. Våra simulatorer och annan träningsutrustning såsom våra VR-headset kommer att stå till ditt förfogande för att hålla dig uppdaterad under den processen.

Om du tror att branschen intresserar dig och du är en högpresterande person med god social kompetens kommer du att passa in bra som en del av Aviators Pilot Program.

VAD SÄGER FOLK OM VÅRT MENTORSKAP?

Teamet bakom Aviators ser varje individs behov och strävar alltid efter att skräddarsy sitt mentorskap så att det passar varje unik person som får förmånen att ha dem som coach. De skapar en djup och personlig relation med alla de lärare och ägnar sig extraordinärt åt varje enskilt fall.

Vd:n för Aviators, framhåller och berömmer dina styrkor som stärker förtroendet och skapar självförtroende för en själv, och samtidigt tillför konstruktiva och kreativa lösningar på ens svagheter.

Hans mentorskap har väglett och format mig till den pilot jag är idag och han har varit en stöttepelare under hela resan.

Teamet bakom Aviators var alltid där och stöttade mig som student. Med att coacha mig till att nå bästa möjliga resultat för mina studier.

Med en unik mentorsroll gjorde Alex, VD för Aviators, även min pilotutbildning rolig och något jag alltid kommer att ha med mig i min karriär som kommersiell pilot.

ETT SAMARBETE MED VÅR PARTNER