FLYGARPODDEN – SARA

Vi välkomnar alla lyssnare tillbaka till ännu ett avsnitt av flygarpodden!

I detta avsnitt fick Fredric ledigt för dagen och vår egna Alex besökte flygledartornet på Göteborg Landvetters flygplats. Där fick vi även lära oss en hel del om hur arbetet som flygledare fungerar. Sara från tornet, även känd som @miss.airtrafficcontroller på instagram gav oss en unik inblick och vi fick höra om vad en ”pilotminut” innebär. Vidare så fick vi även svar på alla frågor som hade kommit in från instagram. Vi får svar på vilken callsign som Sara tycker är bäst och vad som är det roligaste/jobbigaste en pilot har gjort/gör samt svar på massa andra frågor!

Vi vill även passa på att nämna vårt spännande event ute på Arlanda hos Clarion, den 16 juni. Då vi bjuder in till en livepodd av flygarpodden i en klassisk AW på Clarion Arlanda. Arlanda Express bjuder även på en exklusive resa från Stockholm för våra gäster. Länk finns på Facebook, alternativt hör av dig till oss på instagram.

In och lyssna!

Lämna ett svar