FLYGARPODDEN – COFFEE, TEA & ME

Vi välkomnar alla lyssnare tillbaka till en ännu ett avsnitt av flygarpodden!

Vi har träffat Helena som vid 55 års ålder valde att sälja sitt företag och testa livet som flygvärdinna. Med ordets gåva så delar hon med sig väldigt mycket om livet ombord i kabinen både via sociala medier samt via hennes blogg Coffee, tea and me.

Vi får höra Helenas berättelser om händelser ombord samt hennes konstanta jakt på att hinna med sista flyget från Stockholm till Göteborg, där Helena bor.

Helena får väldigt många frågor från nyfikna personer om hur arbetet som flygvärdinna är. Till oss berättar hon vad man kan förvänta sig av yrket och vilka egenskaper som man bör ha för att klara av det.

Följ hennes blogg här https://www.helenalidh.se

In och lyssna!

Lämna ett svar