FLYGARPODDENS EGNA JULKARAMELLER

Denna vecka tar Alex och Fredic fram sina julkarameller och delar med sig av sina starkaste och kanske konstigaste historier från säsongens gäster.

Vi får höra från ’’den blivande piloten’’ Elias (25:05) igen som berättar om självaste känslan att flyga ett flygplan själv för första gången. Vår egna pilot Alex delar även med sig hans känsla första gången han flög själv.

Från vårt första avsnitt, får vi en återblick om när tidigare SAS piloten och youtubern Björnpilot (30:13) inser de drastiska åtgärderna USA implemeterade pga pandemin, när han låg på 39 000 feet över Atlanten.

Vi får även höra från vår självaste flygvärdinna, Lee (17:57) om den mytomsbunna ’’10 000 metersklubben’’. Koordinatorn Angelica (22:11) berättar även om en särskild incident som orsakade stor skada och som inte borde ha hänt.

Självklart tar även Alex oss igenom de senaste händelserna och en statuskoll på hur återhämtningen går inom branschen. 

På https://aviators.se/ så hittar du både de senaste nyheterna inom flygbranschen, våra medlemsförmåner och kommande lediga tjänster på den skandinaviska marknaden.

Lämna ett svar