FLYGARPODDEN – CAPTAIN JOE

(Start of the interview is 09:15 minutes in)

This week, Alexander travels to Germany to meet a legend in the aviation industry, namely Captain Joe. With several thousand flying hours on both Airbus and Boeing, he gives his millions of followers a unique insight into his world.

We get a glimpse of Joe’s latest tips from his book, Read & Do, 100 checklists that will simplify your everyday life.
Joe also tells us about how he uses Hong Kong International Airport as part of his status on the return of aviation after the pandemic.
We also hear about his second-ever landing on the 747 ” queen of the skies ” plane in Mali, Africa. With limited lights on the runway and landing lights on the plane that barely worked, he witnessed the illusion known as the “black hole”.

Of course, we also go through with our own pilot Alexander, the latest news that has flourished during the past week!

At https://aviators.se/ you will find both the latest news in the aviation industry, our membership benefits, and vacancies in the Scandinavian market.

Denna vecka tar sig Alexander till Tyskland för att möta en legend inom flygbranschen, nämligen Captain Joe. Med flera tusen flygtimmar både på Airbus samt Boeing så ger han sina miljoner följare en unik inblick i hans värld.
Vi får ta del av Joes senaste tips från hans bok, Read & Do, 100 checklistor som ska förenkla ens vardag.

Joe berättar även för oss om hur han använder Hong Kong internationella flygplats som en del av hans status på hur återkomsten för luftfart efter pandemin tar sig. Vi får även höra om hans andra landning någonsin på flygplanet 747 ”queen of the skies” i Mali, Afrika. Med begränsade ljus på landningsbanan samt landningsljus på flygplanet som knappt fungerade, så fick han bevittna illusionen som kallas för ”black hole’’.

Självklart så går vi även igenom med våran egna pilot Alexander, de senaste nyheterna som florerat under den senaste veckan!

https://aviators.se/ så hittar du både de senaste nyheterna inom flygbranschen, våra medlemsförmåner och lediga tjänster på den skandinaviska marknaden.

Lämna ett svar