Flygarpodden: Sveriges Enda Flyginstruktör på Elflygplanet Pipistrel

Idag gästas vi inte av vilken gäst som helst!
Han är en person dem kommer att skriva om i de svenska historieböckerna år 2055. Han tar oss från A – Ö hur det är, hur det kommer sig att han blev, och fortfarande är; Sveriges enda instruktör på elflygplanet Pipistrel, Rickard Carlsson!

Rickard berättar bland annat för oss hur det är att flyga ett elflygplan, och vad som är de stora skillnaderna? Vad det ställs för krav på en sådan pilot? och hur långt kommer man på en laddning?

Självklart så går vi även igenom med våran egna pilot Alexander, de senaste nyheterna som florerat under den senaste veckan!

Med tanke på denna veckans gäst och att vi pratar om hållbarhet, så missa inte våran tävling på (https://www.instagram.com/aviators.se/) där vi har en giveaway tillsammans med flybyab (Unika upplevelser & event) där vi lottar ut en session att flyga Airbus A320 simulator till ett värde av 5000,-

https://aviators.se/ så hittar du både de senaste nyheterna inom flygbranschen, våra medlemsförmåner och lediga tjänster på den skandinaviska marknaden.

Lämna ett svar