PODCAST: DEN BLIVANDE PILOTEN

Idag gästas vi av den blivande piloten Elias. Trots att flera tusentals piloter har blivit varslade så vågade han satsa på sin dröm och börja utbildningen.

Känner alla som är och har blivit piloter att det är ett kall i livet att få flyga flygplan? Kan man verkligen jämföra en pilot med en präst? Eller är det bara en barndomsdröm som vissa modiga personer gör till verklighet. Har du någon gång undrat hur det går till att bli pilot? Hur mycket kostar det? Hur svårt är det? Hur mycket behöver man förbereda sig för att kunna bli pilot? Är det lätt att få jobb som pilot? Kan jag få någon annan att betala min utbildning?

Har du och prästen något gemensamt, har ni båda ett kall i livet?

Aviators & Flygarpodden är skapad för dig som vill få en inblick i en ganska annorlunda och liten bransch. Du kanske redan är verksam i branschen och vill hänga med i snacket och höra de senaste nyheterna. Eller så står du utanför och tittar in och undrar vad det betyder när piloten säger ”vi har ett tekniskt fel”.

Lämna ett svar