PODCAST: EN FLYGVÄRDINNAS BEKÄNNELSE⁣⁣

EN FLYGVÄRDINNAS BEKÄNNELSE⁣⁣

Har någonsin velat få en gratis uppgradering från ekonomi till business-class? Har du kanske själv drömt om ett yrke uppe i luften? Eller någonsin varit nyfiken på hur glamoröst det är att leva eller åka en private jet? 🛩

Lee berättar om livet som VIP flygvärdinna, allt från det exklusivaste resorna till Las Vegas och att få spendera det nya året på Maldiverna, men också det sjukaste hon varit med om.. ⁣⁣
Självklart så bjuder hon även på sina bästa life hacks 🙌🏽

Idag har vi gästats av Lee som driver @flygvardinnan.se, vilket avsnitt!⁣⁣

Nu ute på Spotify, Podcaster, Acast och alla andra ställen du hittar podcasts

Aviators & Flygarpodden är skapad för dig som vill få en inblick i en ganska annorlunda och liten bransch. Du kanske redan är verksam i branschen och vill hänga med i snacket och höra de senaste nyheterna. Eller så står du utanför och tittar in och undrar vad det betyder när piloten säger ”vi har ett tekniskt fel”.

Besök Lee’s blog på; Flygvardinnan.se

Lämna ett svar