New Aviation Podcast: Flygarpodden (SWE)

Aviators & Flygarpodden är skapad för dig som vill få en inblick i en ganska annorlunda och liten bransch. Du kanske redan är verksam i branschen och vill hänga med i snacket och höra de senaste nyheterna. Eller så står du utanför och tittar in och undrar vad det betyder när piloten säger ”vi har ett tekniskt fel”.

Under vårt premiäravsnitt så träffar vi ingen mindre än Sveriges mest populära pilot ”Björn Pilot”. Han var i luften med över 200 passagerare när hela världens stannade upp när fyra flygplan vart kapade varav två utav dom kollapsade både norra och södra tornet World Trade Center.

Närmare 3000 personer miste livet och över 25 000 personer vart skadade. Sorgen är fortfarande otrolig 20 år senare. Björn är även co-writer till boken som botar flygrädsla och har för många blivit en trygghet när han förklarar och berättar om sina erfarenheter som pilot.

Lyssna på Flygarpodden:

Lämna ett svar